Djibril Cissé lőtte talán a világ legjobb büntetőjét - Videó

"Ezt szedd ki bohóc" címmel is el lehet adni ezt a tizenegyesrúgást.


A francia csatár, Djibril Cissét talán arról ismerik a legtöbben, hogy extrém frizurái voltak és rengeteg klubban megfordult. Ennek ellenére, igenis lehet őt tisztelni a karrierjét nézve.

Végül is talán ő lőtte az egyik legnagyobb gólt büntetőből. Felejtsük el Bruno Fernandest és az ugrás technikáját, vagy akár a szemtelen panenkát. Cissé Panathinaikosznál szerzett gólját büntetőből tanítani kellene. Sokszor használják azt a kifejezést, hogy hálószaggató lövés volt, nos, ha kiszakadni nem is szakadt ki, de néhány másodpercig a fickában ragadt az a bizonyos labda.

Cissé, korábbi francia válogatott labdarúgó 38 évesen ingyen is visszatérne a francia élvonalba, hogy valóra váltsa az álmát.

"Csatárként nagyon szeretünk gólt szerezni, elérni a 25-ös, majd az ötvenes, a 75-ös, és persze a százas határt. Engem utóbbi szelleme kísért, miután 96-nál megálltam. Négy gól hiányzik, ami az őrületbe kerget" - mondta Cissé, aki legutóbb a 2017/18-as szezonban a svájci harmadosztályú Yverdonban futballozott.

Sport365.hu - Emlékszik még Djibril Cissére? 38 évesen visszatérne

A So Foot francia magazinnak adott nyilatkozatában Cissé elárulta: nagy vágya, hogy visszatérjen még a francia élvonalba, mert szeretné elérni a százgólos határt. "Csatárként nagyon szeretünk gólt szerezni, elérni a 25-ös, majd az ötvenes, a 75-ös, és persze a százas határt. Engem utóbbi szelleme kísért, miután 96-nál megálltam.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók