Cristiano Ronaldó vonzónak találja a PSG átigazolási politikáját

Tény, a mostani nyári átigazolási piacon nagyon jól igazol a francia klub.


A Paris Saint-Germain jól toborzott ezen a nyáron. Egyes hírek szerint ez felkeltette Cristiano Ronaldo érdeklődését is.

A hétvégén a Gazzetta dello Sport kijelentette, hogy Cristiano Ronaldo hosszabbítani akar a Juventusszal, mivel a jelenlegi szerződés 2022 nyarán lejár. Az újság szerint a 36 éves klasszis ügynöke, Jorge Mendes 2023-ig szóló szerződést kért a Juventustól. A Foot Mercato értesülései szerint azonban még nem indultak el konkrét tárgyalások a felek között a hosszabbításról. Ronaldo komolyan elkezdte fontolgatni a PSG-be való igazolást. Vonzza őt a francia klub átigazolási politikája. Georginio Wijnaldum, Achraf Hakimi és Sergio Ramos már aláírt. Gianluigi Donnarumma hamarosan csatlakozik.


Fotó: shiordia/Twitter

A hírek szerint főleg Ramos aláírása volt a legmeggyőzőbb Ronaldo számára, emellett Keylor Navas és Angel Di Maria is jó barátja a csapatból. Ők hárman voltak csapattársak is a Real Madridnál. Ronaldo éppen nyaral, és még nem beszélt Massimiliano Allegrivel. A portugál sztár hallani akarja az edzője elképzeléseit vele, miközben Jorge Mendes már megbeszéléseket folytatott a PSG-vel egy esetleges átigazolásról.


Fotó: TCR/Twitter

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: youtube.com

Videók