Az utolsó esélyét kaphatja meg a PSG sztárja

Jesé Rodríguez visszatérhet, akit anno még Cristiano Ronaldo utódjaként emlegettek a Real Madridnál.


A pozitív koronavírus tesztek miatt a Paris Saint-Germain csapatánál megüresedett pár hely a csapatban, így Thomas Tuchel ismét adhat egy esélyt Jesé Rodríguez számára.

Ezen a csütörtökön a PSG a Lens otthonában lép pályára bajnoki mérkőzés keretein belül. Azonban nem teljesen zökkenőmentes jelenleg a felkészülésük, mivel Kylian Mbappé és Neymar is elkapták a koronavírus-járványt. Így rájuk biztosan nem számíthat a holnapi rangadón Thomas Tuchel. Ebben az esetben a L'Equipe értesülései szerint, akár Jesé kezdőként is pályára léphet a PSG színeiben. A spanyol játékos még mindig a francia csapat keretéhez tartozik, miután az elmúlt idényt kölcsönben a Sporting csapatánál töltötte.

Sport365.hu - Egykor C.Ronaldo utódja volt, most nem kell senkinek

Nagy Gyula publicisztikája Jesé Rodriguez a nyári átigazolási időszakban kölcsönben a PSG-től csatlakozott a portugál Sporting CP-hez, ahol eddig csak csalódást okozott. A szezonban eddig mindössze tizenkét alkalommal lépett pályára, s egy gól áll a neve mellett. Ezt követően nem csoda hogy, nem számítanak rá a francia klubnál és egyre kevesebb játéklehetőséghez jut Portugáliában is.

A 27 éves támadót előreláthatólag ismét kölcsönadják majd, bár most lehetősége nyíilik a bizonyításra. Azonban a jelenlegi formája miatt nem sokan kapkodnak érte, így igen nehéz őt bárhova is elpasszolni.

Forrás: fichajes.com
Borítókép: JeseRodriguez10/Twitter

Videók