A Real Madrid nem hagyja, hogy ismét felültessék őket

Kylian Mbappénak ki kell szabadulnia a PSG-nél kötött szerződéséből.


A Real Madrid-Kylian Mbappé-saga addig tart, amíg a francia végül minden héten a Santiago Bernabeuban játszik, legalábbis úgy tűnik.

Annak ellenére, hogy a tavaly nyáron a Real Madridot elutasítva Mbappé sokak szemében haragot váltott ki, a francia támadó reméli, hogy a Real Madridhoz szerződhet, és ők már ki is tűzték számára az ehhez vezető utat. Állítólag "semmi" sem állhat a vágya útjába.

A Diario AS szerint Mbappé már felvette a kapcsolatot a klubbal, hogy tudassa velük, kész aláírni hozzájuk. A Paris Saint-Germain azonban nem hajlandó tárgyalni érte, így az üzlet 2024-ben fog létrejönni. A szerződésének harmadik éve csak akkor lép életbe, ha Mbappé úgy dönt, hogy maradni akar. A Real Madrid tehát 2024-ig várni fog, hogy ingyen szerződtethesse Mbappét. Azonban a PSG csatárral kapcsolatos korábbi tapasztalataikon megégve nem fogják hagyni, hogy újra felültessék őket.

Mbappénak ki kell szabadulnia a PSG-nél kötött szerződéséből, akár közös megegyezéssel, akár úgy, hogy hagyják lejárni azt, és csak akkor fognak tárgyalni Mbappéval a szerződésről, ha már nem kötődik a francia klubhoz.

Ha a Real Madrid összehozza ezt az üzletet Mbappéval, ráadásul ingyen, az 2030-ig tartó átigazolási időszakig megváltoztathatja a sorsukat. Vitathatatlanul csak Erling Haaland tűnik hasonló szintű góllövőnek, és bár a szerződése kétségkívül jelentős lesz, ez egy viszonylag költséghatékony üzlet lenne egy olyan játékosért, akit sokan a világ legjobbjának tartanak.

Borítókép: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images

Videók