A PSG nem sokáig búslakodna Mbappé miatt

Újabb sztárt néztek ki.


Négy nap van hátra az átigazolási időszakból, és nem tűnik csendesnek. A PSG a hírek szerint komolyan fontolgatja Erling Haaland leigazolását.

A Borussia Dortmund egyértelmű volt - idén nyáron nem adják el a 21 éves Erling Haalandot. Ennek ellenére továbbra is keringenek pletykák az áhított norvégról. Ugyanakkor a 22 éves Kylian Mbappé várhatóan elhagyja a Paris Saint-Germaint, és a helyére érkezhetne a Dortmund csatára.

Legalábbis, ha hinni lehet a The Telegraphnak, amely szerint a PSG most fokozza a támadó iránti érdeklődését. Az információk szerint a francia klub 150 millió fontos ajánlatot készít elő.

Sport365.hu - Van az a pénz: a madridiak újabb ajánlatát már nem utasította el a PSG

A Real Madrid labdarúgócsapata újabb ajánlatott tett Kylian Mbappéért, amelyet a Paris Saint-Germain már nem utasított el, így megkezdődhetnek az érdemi tárgyalások a két klub között. A L'Equipe francia lap információja szerint a madridi egyesület ezúttal már 170+10 millió eurós ajánlattal jelentkezett, miután korábban a 160, majd a 170 millió eurót is kevesellte, így visszautasította a PSG.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: sportbible.com

Videók