A PSG-nél elfelejtettek szólni Kimpembének, hogy már nem ő a csapatkapitány-helyettes

Készül az újabb vihar?


Presnel Kimpembe közleményben reagált a hírre, hogy más nem ő a PSG csapatkapitány-helyettese, hanem Kylian Mbappé.

A Paris Saint-Germain 7-0-s győzelmet aratott a Pays de Cassel ellen a Francia Kupában. A párizsiak sikeréhez Kylian Mbappé öt góllal járult hozzá. A sikert követően a PSG vezetőedzője, Christophe Galtier arról beszélt, hogy Mbappét tartja az együttes csapatkapitány-helyettesének.

„A szezon elején úgy döntöttünk, hogy Kylian Mbappé lesz a második kapitány. Megérdemli ezt a karszalagot, amikor Marquinhos nincs jelen.”

„Kylian Mbappé a támadás és a gólok megszállottja. Nem mondom, hogy nincs önbizalma, de ez összhangban van a színvonalával. Neki és Neymarnak is fontos volt, hogy végigjátsszák a mecset. Sok kombinációt mutattak be és sokat keresték egymást. Jót tett nekik.”

A vezetőedző nyilatkozatára Kimpembe a Twitterén reagált, és kijelentette, nem értesítették arról, hogy megfosztják a helyettesi poszttól.

„Az elmúlt néhány órában sokat hallhattam és olvashattam magamról. Ezért szeretném tisztázni a dolgokat, nehogy hamis információkat terjesszenek rólam.”


„Nem kaptam értesítést erről a döntésről, de ezzel együtt mindig tiszteletben fogom tartani a klub döntéseit” – jelentette ki.

Borítókép: John Berry/Getty Images

 

 

Videók