„A PSG-nél elegem lett a futballból”

Van der Wielnek voltak incidensei a párizsi csapatnál.


Az egykori jobbhátvéd, Gregor van der Wiel 2012 és 2016 között négy évet töltött a PSG-nél, és némi betekintést adott abba, milyen volt a sztárokkal teli öltözőbeli hangulat.

„Franciaországban landoltam, különböző játékosok, különböző edzők és más taktika vett körül. Egy olyan csapatba érkeztem, amely tele van sztárokkal, akikkel gyakran a Playstationon játszol. Fiatal srácként érkeztem, és őrület volt ez az egész, hihetetlen. Kaptam egy ajánlatot, hogy három évvel meghosszabbíthatom a szerződésemet, de úgy döntöttem, hogy nem szeretném. Nem voltam nagyon boldog ott. A 2016/16-os szezonban voltak olyan események, amik nagyon bosszantottak.”

„Például Serge Auirier élőzése, ahol az edzőnkről, Laurent Blancról és rólam beszélt nem is akárhogy két-három nappal a Chelsea elleni fontos Bajnokok Ligája mérkőzésünk előtt. Ezért meg is büntették őt. Mindenki üzenetekkel bombázott, hogy készüljek fel, mert én fogok játszani helyette. Természetesene z egy jó lehetőség lett volna számomra, de végül nem így történt. Marquinhost rakták a helyemre, annak ellenére, hogy ő középső védő. Nehéz pillanatok voltak ezek, rosszul éreztem magam, és azt kérdeztem a többiektől: Srácok, szerintetek olyan rossz vagyok, hogy a második választás a jobbhátvéd posztra, egy középső védő helyettem? Ezért nem akartam ott maradni. Őszintén szólva, akkoriban elegem lett a futballból.”

Forrás: marca.com
Borítókép/Fotók: Gregory van der Wiel/Facebook

Videók