A PSG fontolóra veszi, hosszabbítson-e velük

Sergio Ramos és Lionel Messi is maradhat a francia klubnál.


Az utóbbi évek spanyol futballszurkolói számára talán az egyik legmegdöbbentőbb látvány volt Lionel Messit és Sergio Ramost egy csapatban látni.

Ők ketten az örök rivális Barcelona és a Real Madrid ikonjai, akik a két klub történetének két legsikeresebb korszakában újra és újra összecsaptak egymással. Ráadásul ők ketten többször is egymásnak estek, ami gyakran heves vitákat, szabálytalanságokat eredményezett.

Most azonban a páros egy öltözőben játszik Párizsban, bár mindkettőjüknek gyengére sikerült az első szezonja a Ligue-1-ben. Mára azonban jobban alkalmazkodtak a környezetükhöz, Messi és Ramos is jól kezdte a szezont. Christophe Galtier 3-4-1-2-es felállása úgy tűnik, jól áll a PSG sok sztárjának, Messi négy gólt szerzett és hét gólpasszt adott eddig.

A L'Equipe szerint, ahogy arról a Mundo Deportivo is beszámolt, a PSG és a Sporting tanácsadója, Luis Campos ennek hatására fontolgatja a szerződéshosszabbítást. Mindkettőjüknek lejár a szerződése jövő nyáron, Campos pedig egyéves hosszabbítást ajánlana nekik. Messi esetében valószínűleg a jövő év első hónapjaiban dől el a jövője. Az argentin a novemberi, valószínűleg utolsó világbajnokságára koncentrál, és nem gondolkodik jelenleg azon túl.

Borítókép és fotók: Rico Brouwer/Soccrates/Getty Images

Videók