A PSG fenyegeti Neymart

Továbbra sem edz a csapattal majd a brazil.


Neymar és a PSG sportigazgatója, Leonardo végre találkozott szemtől szemben a Le Parisien információi szerint. Az edzőpályán találkoztak és egy pár percet beszélgettek. Leonardo természetesen felhozta Neymar késői érkezését az előszezonra - ami valójában a brazil más kötelezettségei miatt történt, amiről a klubnak is tudomása volt - és büntetéssel fenyegette a játékost. Leonardo személyesen akart találkozni Neymarral, mivel köztudott, hogy a sztár igyekszik távozni a francia csapattól. 
 
A Le Parisien tudósítása szerint a beszélgetés a tisztelet jegyében zajlott, de az igazgató emlékeztette Neymart, hogy ugyan úgy mint mindenki másnak, neki is követnie kell a szabályokat. Neymar pedig pénzbüntetésre számíthat. A beszélgetés után a brazil az edzőterembe ment. Ezen a héten lesz teljes orvosi kivizsgálása, de azt követően sem áll még edzésbe sérülése miatt.
 
Párizsban nagyon dühösek Neymar viselkedése és nyilatkozatai miatt. Ahogyan azt már megírtuk, a brazil legutóbb lenyilatkozta, hogy legjobb pillanata a PSG ellen aratott 6-1-es siker, ami a francia klub talán legfájóbb veresége. De még inkább aggódnak amiatt, hogy már nem először mondta el a brazil, menni akar, sőt, tegnap ismét megtette. 
 
Fotó: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

Videók