A Juventus sztárját szerezné meg a PSG Neymar helyére

Nagy vándorlás kezdődhet rövidesen.


A Paris Saint Germain szemet vetett a Juventus kissé mellőzött támadójára, Paulo Dybalára, mint lehetséges helyettes Neymar helyére, írják a francia sajtóban.
 
Neymar napjai Párizsban láthatóan meg vannak számlálva. A brazil sztár már többször jelezte a tulajdonosoknak is, menni akar, és arra vár, hogy a Barcelona bejelentkezzen érte a PSG-nél, így végre visszatérhetne a Camp Nou-ba.
 
Ez a helyzet természetesen a francia csapatot arra sarkalta, hogy elkezdjen nézelődni a piacon, kivel is lehetne pótolni a brazil csillagot. Az RMC Sport jelentése szerint a párizsiak egy másik dél-amerikaiban látták meg a lehetőséget, méghozzá Paulo Dybalában. Mindeközben a sportigazgató, Leonardo azt is kijelentette, Neymar szabadon távozhat, és várják a megfelelő ajánlatot a világ legdrágább játékosára.
 
Dybala kiesett a Juventus kegyeiből még Massimiliano Allegri edzősége alatt miután teljesítménye esett Cristiano Ronaldo érkezését követően.
 
A tény ellenére, hogy a Juve edzőváltása, Maurizio Sarri érkezése miatt új remény gyúlt az argentin számára, a torinói klub kész meghallgatni az ajánlatokat sztárjáért. A PSG-nek viszont a Manchester Uniteddel is meg kell küzdenie, mely szintén aktívan érdeklődik az argentinért.
 
Fotó: Daniele Badolato - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images

Videók