A Chelsea szemet vetett az argentin fenegyerekre

Mauro Icardi jövője még nem dőlt el.


A Chelsa állítólag figyelemmel követi Mauro Icardi sorsát a Paris Saint-Germain színeiben, és amennyiben lát rá esélyt megpróbálják a nyáron szerződtetni.

Az olasz Internazionale játékos tavaly nyáron csatlakozot a PSG együtteséhez egy kölcsönszerződés keretein belül, és a francia bajnoknak opciós joga van megvásárolna körülbelül 54,4 millió fontért cserébe, kérdés kifizetik-e ezt az összeget érte.

Icardi, valamint felesége és egyben ügynöke Wanda Nara szívesen visszatérne Olaszországba, de az szinete elképzelhetetlen, hogy azon belül az Inter lenne a választásuk.

A Chi magazinnak adott interjúban Nara őszintén beszélt erről: "Nem tudom, tényleg fogalmam sincs, hogy jövőre Milánóban vagy Párizsban fogunk-e élni. A labdarúgásban sosem tudhatod, mit hoz a jövő."


Fotó: Chris Brunskill / Fantasista / Getty Images

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Chelsea szívesen látná soraiban a 27 éves támadót, de a Real Madrid és a Juventus is mérlegeli a szerződtetését. Emellett minden bizonnyal a PSG aktiválni fogja vásárlási opcióját, hiszen Edinson Cavani hosszú távú pótlását látják benne, így viszint az uruguayi támadó távozhat.

Forrás: thesun.co.uk
Borítókép: Aurelien Meunier / Getty Images

Videók