Osimhen a PSG-ben köthet ki

Miközben a Bajnokok Ligája végső győzelméért még Kylian Mbappével harcol a PSG, úgy tűnik már megállapodnának az utódjával is.


Olasz sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain nagyon siet, hogy megállapodjon Victor Osimhennel, ezzel a francia sztárcsatárjukat, nigériaira cseréljék.

Kylian Mbappé esetében már nyílt titok, hogy a Real Madridhoz szerződik, így a PSG-nek nagyon gyorsan megoldást kell találnia az utódlására, ami korántsem lesz olcsó mulatság. Hiszen Osimhen szerződésében 130 millió eurós kivásárlási ár szerepel, ez pedig egyértelművé teszi, hohgy mennyit kell fizetni a Napolinak a leigazolásáért.

Nasszer Al-Khelaifi klubelnököt a konkurencia is motiválhatja a gyors lépésre, hiszen állítólag az Arsenal és a Chelsea is szemet vetett a nigériai játékosra. Aki nagy valószínűséggel elfogadja majd a PSG ajánlatát, hiszen négy évre szóló szerződés kínálnak neki, évi 13 millió euró értékben.

A 25 éves játékos így több, mint 200 millióba kerülhetne majd a katari tulajdonosoknak, de úgy tűnik, hogy a pénz és a pénzügyi fair play ismételten nem számít.
 

(Fotó: football-italia)

Videók