Áll a bál Párizsban - Mbappe állítólag edzője édesanyját vette a szájára!

Francia híradások szerint Kylian Mbappe szájára vette Luis Enrique, a PSG vezetőedzőjének édesanyját, a méltán undorító „k*rv* *ny*d” kifejezést mormolva lecserélésekor.


A vb-győztes PSG-támadó feje fölött folyamatosan összecsapó hullámok továbbra sem csitulnak, és mint általában, ezúttal is csak saját magát okolhatja ezért Kylian Mbappé, aki nyáron a legtöbb forrás szerint Madrid felé veszi majd az irányt.

Luis Enrique azonban nem ezért, de úgy döntött a Marseille elleni bajnoki 64. percében, hogy a 10 emberrel játszó Párizs jobban teljesítene a szétázott talajon, ha lecserélné sztárját. Amúgy nem volt jó meccse a franciának, ám a felvételeken jól látszott, hogy grimaszolva vette tudomásul a csere tényét.

A Footmercato szerint ennél tovább is ment Mbappe – inzultáló kifejezésekkel élt, miközben az öltöző felé ment, hogy aztán duzzogós posztot osszon meg közösségimédia-felületén.

 

Luis Enrique állítja, szemtől-szembe nem mondott neki semmi csúnyát játékosa, vagy legalábbis ő nem látott avagy hallott semmit. Arról pedig, hogy a cseréről mit gondol, korábban már beszámoltunk:

Ezen üzenetét a hírek alapján a csapat következő edzésén személyesen is átadta játékosainak a spanyol, felhívva mindenkinek a figyelmét a hétfői foglalkozás előtt, hogy az egókat félre kell tenni. Azt is közölte, hogy a döntéseket ő hozza, és addig, amíg Nasser Al-Khelaifi elnök másként nem dönt, ő az alfahím a csapatnál. Majd ha levátlják, akkor jön valaki más, addig viszont az van, amit ő mond. Meg lehet hogy az, amit Mbappé a spanyol mögött mormol.

(Fotó: Getty Images)
 

Videók