Mbappé első szavai a hivatalos bejelentés után

Vége ennek a történetnek.


Nasser Al Khelaifi, a PSG elnöke és a klub a Twitteren jelentette be, hogy Kylian Mbappé 2025-ig meghosszabbítja a szerződését a PSG-vel.

„Nagyon boldog vagyok, hogy folytathatom ezt a kalandot, és itt maradhatok Franciaországban, Párizsban, a városomban. Mindig is mondtam, hogy ez az otthonom. Remélem, folytatni tudom azt, amit a legjobban szeretek: focizni és trófeákat nyerni” – Mbappé első szavai a bejelentés után.

„Szeretném bejelenteni, hogy úgy döntöttem, meghosszabbítom a szerződésemet a Paris Saint-Germainnel, és természetesen nagyon örülök. Meg vagyok győződve arról, hogy itt tovább tudok fejlődni egy olyan klubnál, amely mindent megad ehhez. Örülök annak is, hogy továbbra is Franciaországban játszhatok, abban az országban, ahol születtem, ahol felnőttem.

Szeretnék köszönetet mondani Nasser Al-Khelaïfi elnök úrnak a bizalmáért, a megértéséért és a türelméért. Ezúton is szeretném megköszönni a Paris Saint-Germain szurkolóinak mind Franciaországban, mind világszerte a támogatást, különösen az elmúlt hónapokban. Együtt varázsolni fogunk Párizsban.”

A PSG 2025-ig megújította Kylian Mbappét, és különböző hírek szerint a játékos szezononként nettó 50 milliót, 100 millió eurós megújítási prémiumot és imázsjogainak 100%-át fogja megkapni.

„Kylian elkötelezettsége a PSG mellett csodálatos mérföldkövet jelent a klubunk történetében, és csodálatos pillanatot jelent a szurkolóink számára szerte a világon. Azóta, hogy Kylian csatlakozott a családunkhoz, minden évben egyre többet ért el. A PSG melletti elkötelezettségével klubunk jövőjének alapja lesz a pályán és azon kívül is egyaránt. Hihetetlenül büszke vagyok és nagyon boldog vagyok, hogy együtt folytathatjuk csodálatos utunkat” – mondta Nasser Al-Khelaifi, a Paris Saint-Germain elnök a hivatalos oldalon.

 

Borítókép és fotók:John Berry/Getty Images

Videók