A PSG hivatalosan is bejelenti: Mbappé története Párizsban van megírva

Marad? Megy? A legfrissebb hírek a francia támadóval kapcsolatban egy helyen.


Macska és egér játék ez. Kylian Mbappé úgy tűnt, hogy idén nyáron a Real Madridhoz igazol, és ő lesz a Királyi Gárda új galaktikusa. Az elmúlt napokban azonban nagy fordulatot vett a helyzet, és jövője egyre biztosabb, hogy Párizsban folytatódik.

20:32 – A PSG-Metz bajnoki mérkőzés kezdőjében szerepel Mbappé. Valószínűleg a meccs után Kylian bejelenti, hogy Párizsban marad.

19:47 – Egyes francia média szerint az egyik ok, ami miatt Kylian a PSG-ben folytatja, Leo Messi jelenléte, akivel napról napra egyre jobb az összehang, és vele szeretne győztes csapatot építeni.

19:11 - Josep Pedrerol szerint a Real Madrid elnöke így reagált Mbappénak a Whatsapp üzenetre: „Sajnálom, ami az elmúlt napokban történt. Megtörték azt az illúziót, ami kiskorod óta élt benned. A legjobbakat kívánom.”

18:28 – Mbappé honfitársa, Karim Benzema a közösségi oldalára töltött fel egysztorit, amint a beketözött kezével felfelé mutat a Real Madrid címerére.

18:20 - Josep Pedrerol újságíró Twitter-fiókján tette közzé Mbappé WhatsApp-üzenetét Fiorentino Péreznek: „Tájékoztatom, hogy úgy döntöttem, a PSG-nél maradok. Szeretném megköszönni a lehetőséget, amit adott nekem, hogy a Madridban játszhassak. Kicsi korom óta a klub szurkolója vagyok.”

17:21 – A PSG sportigazgatója, Leonardo távozása szinte már biztosra vehető. Az ESPN szerint a helyére Luis Campos fog érkezni, akivel Mbappé már 2017-ben együtt dolgozott a Monaco együttesénél.

17:17 – Kylian Mbappé maradása a PSG-nél több fontos változást is hozhat magával. A francia média szerint a klub edzője, Mauricio Pochettino és a sportigazgató, Leonardo is távozik a klubtól.

16:56 - Amint arról Guille Uzquiano újságíró a Cope-ban beszámolt, a Real Madrid nagyon fel van háborodva Kylyan Mbappé döntésén, és nem kizárt, hogy a spanyol bajnok lesz az első, aki hivatalosan is bejelenti a végső döntést egy közleményben, ami arról fog szólni, hogy nem igazolják le Mbappét.

16:50 - Fabrizio Romano újságíró szerint Kylian Mbappé édesanyja, Fayza Lamari cáfolta , hogy fia bármilyen megállapodást kötött volna a Real Madriddal.

16:46 – Néhány nappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy Mbappénak kétéves szerződést kínált a PSG. De végül a 'L'Equipe' és a 'Le Parisien' is arról beszél, hogy a végső javaslat, amelyet a futballista elfogadott három szezonra szól.

16:43 – A Radio Marca arra hívta fel a figyelmet, hogy Kylian Mbappé Real Madridhoz való hozzáállása megváltozott édesanyja katari utazása után, ami úgy tűnik, kulcsfontosságú a végső döntésében.

16:31 – A Marca értesülései szerint Kylian Mbappé felhívta Fiorentino Pérezt, hogy tudassa vele, nem hajlandó csatlakozni a Real Madridhoz.

Borítókép és fotók:John Berry/Getty Images

Videók