A PSG már Neymar utódjával szemezget

A francia klub próbál előrelátó lenni.


A Paris Saint-Germain már arra készül, hogy Neymar a nyáron távozik a klubtól. Ennek fényében már azon gondolkodnak, hogy kire költik a befolyt pénzt. Az első név a brazil pótlására Paulo Dybala.

Fabrizio Romano riporter szerint a PSG már tavaly nyáron is szerette volna szerződtetni az argentin játékost. A két üzlet nagyban függ egymástól, legalábbis a PSG részéről, hiszen csak akkor tudják szerződtetni, ha Neymar távozik a csapattól. Végül a Neymar üzlet kútba esett, így a párizsi alakulatnak fel kellett adnia a Dybala projektet. Most nyáron viszont, tovább folytatódhatnak a tárgyalások.

A PSG beletörődött abba, hogy Neymar visszaakar térni a Barcelona csapatához, így egy 120 millió eurós összegért cserébe a nyáron elengedik. Az érte befolyó pénzt viszont egyből Dybala megszerzésére fordítanák.

Nagy probléma viszont, hogy a Juventusnak már esze ágában sincs elengedni Dybalát, sőt, új szerződést kínálnak hamarosan neki. Nagy kérdés tehát, hogy maga a játékos milyen állásponton van, és maradni vagy távozni szeretne. A PSG egyelőre kivár, és lesi az alkalmat, hogy lecsaphasson az argentin sztárra.

Forrás: calciomercato.com
Borítókép: Filippo Alfero - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images

Videók