Neymar 36 nap múlva sérülés miatt kihagy egy meccset?

Közeleg március 11-e.


Neymar jó eséllyel hiányozni fog csapatából a Borussia Dortmund elleni találkozón. A szurkolóknak azonban nem kell aggódniuk, valószínűleg amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan el is múlik majd a brazil játékos sérülése.

A FutbolBible a twitterén számol be arról, hogy az elmúlt 5 évben minden egyes március 11-én hiányzott a pályáról Neymar. Mielőtt bárki valamilyen különleges misztikumot vélne felfedezni a dátum mögött, eláruljuk, aznap van a játékos nővérének a születésnapja. 

Érdekesség, hogy a labdarúgó az utóbbi 3 évben saját születésnapján is beteget jelentett. Idén már a jeles nap előtt összecsődítette ismerőseit a white partyjára, ami olyannyira jól sikerült, hogy sérülés miatt ki is hagyja a február negyedikei, Nantes elleni találkozót. 
Nővére évfordulóján pedig 2015-ben és 2016-ban felfüggesztették, majd azt követően mindig sérült volt.

Mielőtt mindenki kiborulna Neymar néha önpusztító életmódján, eláruljuk honfitársa sem vetette meg a bulikat. Ronaldinho annyira komolyan vette a bulibáró szerepét, hogy szerződésébe beleíratta, klubjának kötelessége őt legalább heti kétszer, következmények nélkül elengedni mulatni. Bár terve lehetetlennek tűnt, de a Flamengo rácáfolt erre, és szerződtette a brazil fenegyereket.

Az, hogy idén beáldozza-e a Bajnokok Ligája mérkőzést, egyelőre még kérdéses.

  

 

Borítókép: Quality Sport Images/Getty Images

 

Videók