“Courtois-nak borzasztóan nagy az egója"

Sok belsős infóra fény derült.


A francia Paris Saint-Germain harmadik számú kapusa, Marcin Bulka elárult pár érdekes titkot volt csapattársairól egy Youtube-interjúban.


Fotó: TF-Images / Getty Images

"Courtois-nak borzasztóan nagy az egója. Ha hibázott egyet, azonnal odafordult az edzőhöz, és olyanokat mondott, hogy "ez a védő rosszul helyezkedett, ezt kellett volna csinálnia"... Soha nem ismerte el, ha ő hibázott."

Ezt követően szót ejtett a jelenlegi csapattársairól is, először Marco Verrattiról.

"Verratti úgy játszik, mintha egy kamera lenne a hátában. Az egyik nap, amikor utaztam haza a csapattal egy meccsről és a reptéren várakoztunk, az edzőnk elkezdett viccelődni: Meglátott egy Barcelonába induló járatot, akkor azt kiabálta: fiúk, vigyázzatok Neymarral!" Amikor meg az Ibiza feliratot vette észre, akkor meg azt: hogy fiúk tartsátok szemmel Marcót!"

Majd Di María is szóba került.

"Di María rühelte a Manchester United-nél töltött idejét, elképesztően rossz emlékei vannak róla. Akárhányszor egy MU meccs megy a tévében, ő azonnal elkapcsol."

Természetesen szót ejtett a PSG jelenlegi legjobbjáról, Kylian Mbappéról is.

"Mbappé egy zseni, de borzasztóan sokat beszél. Amikor csatlakoztam a klubhoz, Meunier figyelmeztetett is: "Mbappé sokat dumál. Néha próbáld figyelmen kívül hagyni, olyankor majd magának fogja mondani, ne aggódj."

Forrás: Talksport.com
Borítókép: Silvestre Szpylma/Quality Sport Images/Getty Images

Videók