Sousa: "megérdemeltük a sikert, jobb volt a Videoton"

A Videoton óriási csatában, idegenben lőtt góljának köszönhetően jutott tovább a Slovan Bratislava ellen, az Európa Liga-selejtezőjének második körében. A fehérváriak vezetőedzője elmondta, hogy a csapat minden helyzetre a megfelelő módon reagált, és elérte célját, a továbbjutást.


A 0-0 azt jelenti, hogy a 3. selejtezőkörbe léphet a Vidi, és a belga Genttel találkozik egy hét múlva, de mindezért nagyon keményen megdolgozott a székesfehérvári együttes. Részletes tudósításunkat a mérkőzésről itt tudjátok megnézni.

Paulo Sousa:

"Először is szeretnék gratulálni a játékosaimnak és megköszönni a szurkolóknak, hogy ilyen sokan eljöttek, és hogy hihetetlen hangulatot varázsoltak a stadionba. A szoros meccs is megmutatta, hogy milyen nagy szükség volt a támogatásukra. A Slovanról már előzetesen is elmondtam, hogy nagyon kemény csapat, széles taktikai repertoárral, rengeteg alternatívában képes focizni. A csapatom nagyon éretten játszott ma is, minden helyzetre a megfelelő módon reagált. A két meccs alapján jobbak voltunk ellenfelünknél, így elértük célunkat, továbbjutottunk."Vladímir Weiss:

"Ez egy nagyon jó és kemény meccs volt, ahol helyenként megmutattuk, hogy milyen jó játékosokból áll a csapatunk. Azonban hiába vannak minőségi focistáink, nem tudtunk gólt rúgni. Volt pár játékos, aki nem azt nyújtotta, amit tud, például Milinkovic, aki sokkal többre képes. Úgy vélem, hogy nem a jobb csapat jutott tovább, hanem az, amelyik idegenben képes volt gólt lőni. Szerintem nekünk volt több helyzetünk, de elismerem, hogy nagyon kiegyenlített párharc volt. Most nehéz ezt a kudarcot megemészteni, de össze kell szednünk magunkat."

<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/HOFBfCjlOb0?version=3&amp;hl=hu_HU&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/HOFBfCjlOb0?version=3&amp;hl=hu_HU&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Videók