Rebrov szerint megérdemelten szereztek pontot, a továbbjutásról nem beszélne

Értékelt a két vezetőedző.


A Ferencváros 0-0-s döntetlent játszott a CSZKA Moszkva ellen az Európa-ligában. A két vezetőedző értékelte a mérkőzést.

 Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője:

"Nehéz mérkőzés volt, jobban játszottunk, mint az első találkozón, amit részletesen kielemeztünk. Azt gondolom, megérdemelten szereztünk ma pontot. A továbbjutásról továbbra sem szeretnénk beszélni, pontokat akarunk gyűjteni, ha lehet jól játszani és akkor meglátjuk, mire lesz az elég."

Viktor Goncsarenko, a CSZKA Moszkva vezetőedzője:

"Szomorúak vagyunk, hogy nem sikerült megszakítanunk a rossz sorozatunkat. Véleményem szerint egy kicsivel talán közelebb álltunk a győzelemhez, de nem játszottunk elég agresszívan. Védekezésben ugyan sikerült előre lépnünk, de a helyzetek kihasználásával továbbra is problémáink vannak."

A meccs után a csapatkapitány is megszólalt. Itt olvashatja el!

Sport365.hu - Hiába az ordító helyzetek, nem született gól a Fradi-CSZKA meccsen

A Groupama Arénában rendezett csütörtöki összecsapáson mindkét csapat előtt adódtak ziccerek, de ezek mind kimaradtak. Szerhij Rebrov tanítványai immáron öt ponttal rendelkeznek, és harcban vannak a továbbjutást érő második helyért a hatpontos bolgár Ludogoreccel, amely súlyos vereséget szenvedett az Espanyol vendégeként. Sikerüknek köszönhetően a spanyolok már biztosan ott vannak a legjobb 32 között.

Ha érdekli, milyen játékosokkal kezdett a két csapat, ide kattintson!

Kemény verekedés előzte meg a Fradi - CSZKA meccset. Itt megnézheti a videót!

Fotó: Quality Sport Images/Getty Images

 

Videók