Megtorpedózták a Lokit, hogy lesz ebből továbbjutás?

Legalább két gólt kell szereznie a Lokinak Fehéroroszországban, ha tovább akar jutni az EL-selejtező harmadik fordulójába. A Torpedo Zsodino ugyanis 2-1-re nyerni tudott a csütörtök esti odavágón a Nagyerdeiben annak ellenére, hogy az elején még a Debrecen vezetett. A Vidi és az MTK késő este meccsel a szerb Csukaricski, illetve az azeri Kabala ellen (mindkét csapat hazai pályán kezdi a párharcot).


A San Marinó-i La Fiorita kiejtése után ezúttal komolyabb ellenállásba ütközött a Loki, de elsősorban magának köszönheti, hogy nehéz helyzetbe került a jövő heti visszavágó előtt.

Tisza Tibor megpattanó lövése után már a második percben változtatni tudott az eredményen a hajdúsági együttes, de egy röviden kifejelt labdát Szerhij Zagynajlov húsz minutummal később kapásból a hálóba juttatott (1-1).

A folytatásban Takács Tamás és Geoffrey Castillion sem volt elég pontos a kapu előtt, s a vége felé jött a büntetés: Jevgenyij Klopockij 30 méteres szabadrúgása behullott a Bozidar Radosevic őrizte DVSC-ketrecbe.

Labdarúgó Európa-liga, 2. selejtezőkör, 1. mérkőzés:
Debrecen-Torpedo Zsodino (fehérorosz) 1-2 (1-1)

G.: Tisza (2.), ill. Zagynajlov (23.), Klopockij (88.)

Később:
Videoton-Csukaricski Belgrád, 20:30
MTK-Kabala, 20:30

Videók