Ilyen volt a Fradi El-mérkőzése az oroszok szemével - GALÉRIA

Parázs hangulat a stadionban és a környékén is. Most láthatjuk a csütörtökről már jól ismert eseményeket egy teljesen új szemszögből, az orosz futballfanatikus szemszögéből.


Ki lehet jelenteni, hogy csütörtök este, de még a tegnapi napon is emberek százezreinek fő beszédtémája az FTC - CSZKA Moszkva El mérkőzés volt. 

Meg is volt rá minden okuk, hiszen a meccs kiemelt jelentőséggel bírt mind magyar, mind orosz szempontból. A CSZKA a becsületéért küzdött, a Fradi pedig a továbbjutást próbálta bebiztosítani. Mindezen túl pedig már a meccs előtt is felfokozott hangulat uralkodott a stadion környékén, ahol az orosz, a magyar, sőt a lengyel szurkolók is farkasszemet néztek a rendőri erőkkel. 
A magyar nézőpontból készített beszámolók gyorsan bejárták a médiát most azonban egy orosz blogger és vérbeli szurkoló szemén keresztül is megismerhetjük a futballturizmus tegnapi eseményeit. 

Jöjjön az FTC - CSZKA Moszkva összecsapás képes tudósítása egyenesen Jevgenyijtől (@eso4600) !

 

 


 


  

 


 

 


 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Ha érdekli, milyen játékosokkal kezdett a két csapat, ide kattintson!

Kemény verekedés előzte meg a Fradi - CSZKA meccset. Itt megnézheti a videót!

Kíváncsi a két vezetőedző értékelésére? Itt nézheti meg!

A csapatkapitány is nyilatkozott. Olvassa el itt!

Fotók forrása: Twitter/@eso4600, Twitter/@championat, Twitter/@IvanShokarev, Twitter/@RBWorldORG Twitter/@Mujzhnek Twitter.com/@Pavelgurevich13

Videók