Európa Liga: sokkal kemény a Videoton, mint képzelik

Rendkívül nehéz akadálynak nevezi a Pravda a Videotont, mely a szlovák lap szerint sokkal keményebb ellenfél lesz, mint ahogyan elképzelik a Slovan játékosai.


A Pravda szerint kifejezetten tartania kellene a Videotontól a pozsonyi Slovan csapatnak, a szlovák újság szerint ugyanis jól összeszokott a fehérvári együttes, melyben jó néhány tehetséges légiós szerepel. Sőt a szlovák lap kiemeli Paulo Sousa vezetőedző munkáját is, kiváló mesternek nevezi, akiről még azt is elárulja, hogy Magyarország legjobban fizetett vezetőedzője.

A Sme Paulo Sousát idézi, a Videoton vezetőedzőjének szavai közül a lap kiemeli, hogy a fehérváriak a lehető legtovább szeretnének eljutni az Európa Ligában, ám ahhoz egy nehéz, esélyesebb ellenfélen, a pozsonyi csapaton keresztül vezet az út. Erre a Sme lapnak is hangsúlyozta Vladimir Weiss, a szlovák alakulat trénere, hogy Paulo Sousa egy úriember, ám nem dől be annak a kijelentésnek, hogy nagyobb a sansza csapatának, szerinte ugyanis 50-50 százalék a két csapat esélye.

Közben több lap nem is az esélylatolgatással foglalkozik, hanem inkább azzal, hogy a találkozó miatt komoly biztonsági és rendőri intézkedéseket kell bevezetni Pozsonyban. A Hospodarske noviny lap szerint rohamrendőrök lepik majd el a stadion környékét, hogy ne történjenek szurkolói rendbontások.

Videók