Európa Liga: már több mint 9000 jegy elkelt a Vidi-Sportingra

A vidi.hu tájékoztatása szerint már több mint 9000 jegy elkelt a Videoton csütörtöki, Sporting Lisszabon elleni Európa Liga-mérkőzésére.


 
 
A vidi.hu közleményben hívja fel szurkolói figyelmét arra, a nagy érdeklődés miatt ne halasszák az utolsó pillanatra jegyük megváltását:
 
"Már több mint 9000 hely elkelt a csütörtöki Vidi - Sportingra, ezért arra kérjük szurkolóinkat, hogy a biztonság kedvéért ne várjanak az utolsó pillanatig, a még fennmaradó helyekre vásárolják meg elővételben a belépőket.

A nagy érdeklődésre való tekintettel természetesen még a mérkőzés napján is kaphatók jegyek. A stadion külső 2/A pénztára két ablakkal reggel 9 órától nyitva tart, 17 órától pedig a többi pénztár is a vásárlók rendelkezésére áll.

Kérjük szurkolóinkat, hogy az E, F, G, H, I, J szektorokba érkezzenek korábban, mert a nagy érdeklődés és a szigorúbb, többlépcsős beléptetés miatt várhatóan a szokottnál hosszabb időt vesz igénybe, míg elfoglalhatják helyeiket. Az RBD koreográfiával készül, már csak ezért is érdemes legalább két órával a kezdés előtt megérkezni a stadionhoz!"

Videók