A La Grada 12 oldalon foglalkozik az Espanyol-Fradi meccsel

A barcelonai lap kiemelten foglalkozik az Espanyol labdarúgó csapatának történéseivel. A tegnapi mérkőzésről 12 oldalon számolnak be. Helyszíni tudósítónk ezekből válogatott.


Csalódásként értékeli a Dario La Grada, hogy csupán döntetlent ért el az Espanyol labdarúgó csapata a Ferencváros ellen az El-ben. Ugyanakkor a spanyolok úgy vélik, a második félidőben mutatott teljesítmény miatt többet érdemelt volna az Espanyol a döntetlennél.

A lap kiemeli azt is, hogy nem elég papíron a csoport favoritjának lenni, az eredményekben is meg kell mutatkoznia ennek.

A spanyolok egyenlítő találatát szerző Matías Vargas nyilatkozott a lapnak, aki szerint a Ferencvárost hiba volt előzetesen esélytelennek tartani.

Hozzátette azt is, hogy a második félidőben már tudták uralni a játékot.


Tudtuk, hogyan reagáljunk a Fradi játékára a második félidőben! - Vargas

David Gallego Tildó keserves szájízzel nyilatkozott, úgy fogalmazott, hogy "sajnálom az eredményt a rajongók és a játékosok miatt."

Gallego szerint "Az európai porondon nincs könnyű meccs, és az első játékrész rossz volt, de általánosságban többet érdemeltünk."

Ezután hangúlyozta, hogy „az elsõ félidőért a legnagyobb felelõsség az enyém, mert nem találtam meg a kulcsát annak, hogy a csapat hogyan tartsa fenn azt az intenzitást, amelyet szeretek és elvárok, és amelyet az egész meccsre ki kell terjeszteni, nemcsak a második félidőre. Ezeknek a perceknek növekedniük kell, és meg kell akadályoznunk, hogy ez (ami az első félidőben történt) megismétlődjön."

A La Grada "kétarcúként" jellemezte a csapatot a meccs során, így a régóta várt és álmodott visszatérés Európába keserű érzetet hagyott mindenkiben.

Fotó: Sport365/Erdős Géza

Borítókép: Sport365/Erdős Géza

Videók