NEMZETKÖZI FOCI / egyéb

Dani Alves adósság-csapdában

A kegyvesztett hátvéd Dani Alves visszaadta a Neymar édesapjától kapott 150 000 eurós jogsegélyt, amelyet azért kapott, hogy szabadlábon védekezhessen az ellene felhozott szexuális zaklatás vádjával szemben

Nincs leállás, egyre félelmetesebben mutat a világbajnok!

Alig több mint egy hete láttunk már némi betekintést abba, mivé változtatja át testét Mesut Özil, a németek korábbi világbajnok labdarúgója. A jelek szerint nincs leállás, sőt, inkább fejlődés látható!

Máris közös tetoválás, egy héttel a börtönből szabadulás után!

Az ex-Barcelona-játékos, a nemi erőszakkal megvádolt, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezett Dani Alves és modell felesége, Joana Sanz mindössze egy héttel az 1 millió dolláros óvadék letétele utáni feltételes szabadlábra kerülés után közös tetoválást készíttetett.

Lothar Matthäus kizártnak tartja, hogy újra edzősködjön!

Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya a rengeteg megüresedő állás ellenére is kizárta, hogy újra vezetőedzőként dolgozzon.

“Ilyen egy őszinte, érző ember” – egy szomorú, ámde lélekemelő Ribery-történet!

Franck Ribery korának egyik legzseniálisabb játékosa volt, akiről Lorenzo Venuti osztott meg egy kevesek által ismert, egyszerre szívszorító és lélekemelő történetet.