Zlatan rendesen megizzasztotta a szexi olasz műsorvezetőt - Videó

A svéd klasszisnak természetesen meg se kottyant.


Az AC Milan támadója természetesen csak egy reklámfilm kedvéért bújt személyi edző szerepébe, hogy aztán kemény munkára inspirálja a dekoratív olasz műsorvezetőt, Diletta Leottát.

A kisfilm elején a svéd klasszis rendesen megizzasztotta a szőke szépséget, aki boxzsáknak használta Ibra hasát. Zlatannak természetesen meg se kottyant.

A következő jelenetben Leotta felriad álmából, azonban a csatár az ágya mellett várja, edzésre buzdítva. Majd az olasz hölgy a reggeli napindító kávéját főzné, de a szigorú arcú svéd csatár az órájára mutat, így Leotta a csipkés hálóingjét gyorsan egy sport melltartóra és rövidnadrágra cseréli, hogy aztán a Buddyfit alkalmazás segítségével edzeni kezdjen.

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La vita è tutta una questione di equilibrio.

Diletta Leotta (@dilettaleotta) által megosztott bejegyzés,

 

E anche questo allenamento è andato, godiamoci questo tramonto e un po' di relax... ma tenetevi pronti perché tra poco tocca a voi!

null


Ibrahimovic az Instagram-oldalán osztotta meg a videót, amit kevesebb, mint egy nap alatt több mint egy millióan láttak.

"Edz úgy, mint egy isten." - írta a bejegyzése elején a 38 éves labdarúgó. "Talán eljutsz az én szintemre."

 

Train like a God. Scarica @Buddyfit_it e inizia ad allenarti con i migliori personal trainer. Forse potrai arrivare al mio livello! #Buddyfit

null


A dögös sportriporter hölgy egyébként gyakran modellkedik is, a közösségi médiában pedig rendkívül aktív és népszerű, ugyanis csak az Instagramon több mint 6,8 millióan követik.

 

I bambini quando vedono il pallone cominciano a sorridere... bentornato campionato

null

 

Un super regalo di Natale! Su @dazn_it e' online la puntata di #LineaDiletta con @cristiano

null

 

Il racconto di una grande impresa #triplete #22maggio2010 #10anni

null

 

Vita da stadio

null

 

Siesta tra lago e montagna

null

Forrás: rt.com

Borítókép: rt.com

Videók