Zidane, Ramos, Pochettino és a többiek: ezt gondolják Mbappé esetleges átigazolásáról

Szinte már mindenki elmondta a véleményét. TOP5: Ezt is olvasták a Sport365-ön.


Kylian Mbappé lehetséges átigazolása szinte egész nyáron lázban tartotta a világot. Bár a francia válogatott végül maradt a PSG-nél a pletykák nem csillapodtak. A játékos esetleges klubváltásának ügyében már szinte mindenki megszólalt. Edzők, klubelnökök, vetélytársak, más sportág képviselői. Íme a legütősebb nyilatkozatok a témában.

Sergio Ramos
"A Real Madrid a történelem szempontjából a világ egyik legjobb klubja, ami a játékosok bizonyos életszakaszaiban a legjobb választás, de ma szeretném, ha ő a csapatomban lenne (PSG), és mindannyian szeretnénk, hogy maradjon.”

Toni Kroos

"Meglátjuk, mi lesz. Ez a lépés jó lehet számunkra, mert legnagyobb riválisunk elvesztette legjobb játékosát (Lionel Messi a Barcelonából a PSG-be igazolt), és talán valami még jobb is kisülhet belőle. Talán egy párizsi játékos csatlakozik hozzánk."

Carlo Ancelotti
"Hadd érezze jól magát, mert a Real Madrid a világ egyik legnagyobb klubja."

Karim Benzema

"Olyan labdarúgó, aki egy nap a Real Madridban fog játszani . Nagyon jól kijövünk egymással, és szeretném, ha már velem lenne Madridban."

Zinedine Zidane
"Ő maga fogja dönteni a saját jövőjéről. Jelenleg a PSG -nél van, de majd meglátjuk a jövőben. Mindig azt mondta, az az álma, hogy egyszer a Real Madridban játsszon ."

Neymar

"A PSG -nél akarok maradni, és remélem, hogy Mbappe is maradni akar. Szeretnénk, ha a PSG nagyszerű csapat lenne."

Florentino Perez
"Mindenki tudja, mit tehetek, bíznak bennem. Januárban híreket kapunk Mbappe-ról . "

Mauricio Pochettino
"Csak az egyértelmű, hogy még egy évig van szerződése. Ő a mi játékosunk, és ugyanúgy fogunk bánni vele, mint azzal a játékossal, akinek öt éve van hátra."

Nasser Al-Khelaifi
"Világos leszek : Mbappe Párizsban marad, soha nem adjuk el, és soha nem megy el ingyen."

Fernando Alonso
"Az az érzésem, hogy jövőre eljön, úgy tűnik, egységes a felek akarata."

Eden Hazard
"Egy futballista mindig arról álmodik, hogy a legjobbakkal játszik, és ha holnap tudok segíteni Kyliannek a Real Madridhoz igazolni, megpróbálom."

Forrás: marca.com

Borítókép: Facebook.com/PSG

Sport365.hu - „A Real Madridnak nem kell Mbappé"

Úgy tűnik, hogy Kylian Mbappé hamarosan a Real Madrid játékosa lesz. Fabio Capello azonban úgy véli, hogy az egykori klubjának más poszton kellene erősíteniük. Valószínű mindenki hallott arról, hogy Kylian Mbappé a nyáron a Real Madrid játékosa akart lenni. A francia támadónak jövő nyáron jár le a szerződése a PSG-nél, amikor is szabadon távozhat.

Videók