Új arc a FIFA 21 borítóján, sokan felháborodtak

Hogy tetszenek a FIFA 21 borítóképei?


Kylian Mbappé, a PSG támadója lesz rajta az EA Sports FIFA-sorozatának következő játéka, a FIFA 21 borítóján.

A focis játék tavalyi verziójának borítóján a Real Madrid sztárja, Eden Hazard volt látható, most azonban az EA Sports-nál úgy gondolták, hogy eljött a váltás ideje, ugyanis az új játékos mellett a dizájnon is változtattak.

Az utóbbi években egész stílusos borítókkal jelentkezett a FIFA sorozat, de most az EA Sports valamiért úgy érezte, eljött a stílusváltás ideje, ez pedig sokaknál kiverte a biztosítékot, mivel az eddig megszokott igényes dizájn helyett a mostani inkább ugy néz ki, mintha az egyik grafikus gyakornok összedobta volna volna a képet Paintben.

A rajongók természetesen nem is hagyták szó nélkül nem tetszésüket, zseniális mémek születtek.

 
(Kép: Twitter)

null

Fifa 22 Cover Leak pic.twitter.com/w9bIgYNX0V

 

null

YO THE FIFA 22 BOX ART JUST GOT LEAKED!!!! pic.twitter.com/O3TMVBQQr7

 

"Egy álmom vált valóra azzal, hogy a FIFA borítóján szerepelhetek." – mondta Mbappé, aki korábban már szerepelt Filip Bondy: The World Cup című könyvének a borítóján, ezt azonban egy újabb mérföldkőnek tartja.

"Gyerekkorom óta játszok ezzel a játékkal és hatalmas megtiszteltetés, hogy a focisták új generációját képviselhetem a FIFA 21 borítóján. Arról nem is beszélve, hogy más fantasztikus legendákkal oszthatom meg ezt a megtiszteltetést."

A játék három féle kiadásban lesz elérhető a rajongók számára. A gyártó már közzé is tette a „Standard”, a „Champions” és az "Ultimate" kiadás borítójának verzióját.

null

null

 

null

The leader of the next generation. @KMbappe is the #FIFA21 global cover star!The #FIFA21 Champions edition cover Pre-Order today https://t.co/Ucbq7aGFO2 pic.twitter.com/0Q64KynQLc

 

null

Looking fresh, @KMbappe Pre-Order the Ultimate Edition by 14 August for a guaranteed #OnesToWatch special player item https://t.co/Ucbq7aGFO2 pic.twitter.com/zuuLlFqVJn


21 éves kora ellenére Mbappét már most a világ egyik legjobb játékosának tekintik.

A világbajnok labdarúgó négyszeres francia bajnoknak mondhatja magát, emellett 2017-ben neki ítélték az Aranyfiú-díjat, amit minden évben a legjobbnak vélt Európában játszó 21 év alatti futballista kap.

Forrás: sportbible

Borítókép: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

Videók