Többen fellázadhattak az RB Leipzig új edzője ellen

Az elmúlt két mérkőzésen 10 gólt kapott a Bundesliga ezüstérmese.


A tegnap esti Manchester City-RB Leipzig találkozó után a német sajtóban megindult arról a találgatás, miszerint több játékos fellázadt az új edző, Jesse Marsch ellen.

Az idei szezonban a Bundesliga ezüstérmese az elmúlt hat tétmérkőzésén is vereséget szenvedett, ráadásul az elmúlt két találkozóján tíz gólt kapott.

A lipcsei együttesnél nyáron edzőváltás történt a korábbi sikeredző Julian Nagelsmannt a Red Bull Salzburgtól érkező Jesse Marsch váltotta. Távozott a védelemből az egyik alapember Dayot Upamecano, valamint Ibrahima Konate is, akiért 95 millió eurót kapott a Lipcse. Bár a klub a helyükre leigazolta Benjamin Heinrichset és Mohamed Simakam a védekezéssel nagyon komoly gondok vannak.

A Sportbild arról cikkez, hogy az új edző néhány játékosával kivételez, például Szoboszlai Dominikkel, vagy éppen Tyler Adamssel, akik több játéklehetőséget, míg mások, (Kevin Kampl, Konrad Laimer) kevesebb játéklehetőséget kap.

A portál arról is ír, hogy a Stuttgart elleni győzelmet követő sajtótájékoztatón Jesse Marsch nem tudta a földön tartani a szurkolókat, míg a Bayern elleni katasztrófális bajnoki után bevonult az öltözőbe.

Erre ő így reagált: „Ennek semmi oka nem volt, nagyon csalódott voltam”.

Az elmúlt két meccs alapján egy valami világos. A Lipcse edzőjének változtatnia kell a csapat felfogásán, amit a Köln elleni soron következő bajnokin tehetnek meg.

Borítókép: Twitter.com 
Forrás: sportbild.de  

Videók