Szoboszlai két gólpasszt adott, a Salzburg kiütötte a Hartberget

A 19 éves magyar középpályás 58 percet játszott.


Két gólpasszal járult hozzá vasárnap csapata 7-1-es bajnoki győzelméhez Szoboszlai Dominik, az osztrák élvonalban szereplő Red Bull Salzburg magyar labdarúgója.

A 19 éves középpályás kezdőként lépett pályára a TSV Hartberg elleni összecsapáson és az 58. percben lecserélték. A salzburgiak négy forduló után százszázalékos teljesítménnyel, 17-4-es gólkülönbséggel vezetik a tabellát.

Az osztrák klub vasárnap jelentette be, hogy három labdarúgója megfertőződött a koronavírussal, ezért a keret minden tagja karanténba került - ám a negatív tesztet produkálók edzhetnek és mérkőzéseken játszhatnak - , és a klub egyik játékosát sem engedi el hazája válogatottjához, vagyis Szoboszlai Dominik is lemarad a magyarok csütörtöki Európa-bajnoki pótselejtezőjéről.

Borítókép: Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images

Sport365.hu - Szoboszlai nem játszhat csütörtökön az Eb pótselejtezőn

A Red Bull Salzburg három labdarúgója megfertőződött a koronavírussal, ezért a keret minden tagja karanténba került, és a klub egyik játékosát sem engedi el hazája válogatottjához, vagyis Szoboszlai Dominik is lemarad a magyarok csütörtöki Európa-bajnoki pótselejtezőjéről.

Videók