Spanyolországba tarthat a BL-győztes hőse

A Real Madrid újabb bombaigazoláson dolgozik.


Az Estadio Deportivo értesülései szerint a Liverpool BL hőse, Divock Origi a Real Betis célpontja a nyáron. A spanyol klub 12 millió eurót ajánl a játékosért, akinek szerződése 2020-ban lejár.
 
A Real Madrid nem hagyott fel Kylian Mbappé megszerzésével, bár nem sietnek az üzlettel, nem is álltak le a puhatolózással. Továbbra is dolgoznak azon, hogy megszerezzék a francia csodatini aláírását, azonban valószínűleg az üzlet csak jövő nyáron zárulhat le.
 
A The Sun úgy értesült, hogy Aaron Wan-Bissaka orvosin járt a Manchester Unitednél a héten, miután a Vörös Ördögök megegyeztek egy 62 millió eurós összegben a Crystal Palace-szal.
 
A Valencia Rafinhát szeretné megszerezni a Barcelonától, és remélik, hogy a játékos maga jelzi váltási szándékát a katalánoknak. Mindeközben Jasper Cilessen már orvosira érkezett a gránátvörösöktől a Denevérekhez.
 
A TuttoMercato állítja, a Juventus tárgyal Joao Canceloért a Manchester City-vel. 50 millió környékén válthat csapatot a játékos.
 
A Daily Star szerint Unai Emery arra kérte az Arsenal vezetőit, hogy szerezzék meg Dani Ceballost. Az angol klub 50 milliót lenne hajlandó áldozni rá, és ennyit is kér a Real Madrid. Nem csak az Ágyúsok érdeklődnek azonban érte Londonból, a Tottenham is kivetné hálóját rá.
 
A TuttoMercato azt is tudni véli, hogy a Roma Marc Bartrát szerezné meg Kostas Manolas helyére, így a Barcelona nevelésű játékos újabb nagycsapatban bizonyíthatna.

Borítófotó: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images
 

Videók