"Sosem fogom megérteni Donnarumma döntését"

Az Inter egykori játékosa még mindig nem tudja hova tenni az olasz átigazolását.


Az Inter és az olasz válogatott legendája, Giuseppe Bergomi továbbra sem érti Gianluigi Donnarumma döntését.

Donnarumma a kontinenstornát követően igazolt át az AC Milanból a PSG-hez, a jelek szerint azonban nem boldog az új klubjánál. A francia csapatnál többnyire továbbra is Keylor Navas az első számú hálóőr, így az olasznak csak mellékszerep jut. Nemrégiben olyan pletykák is felröppentek, hogy a kapus jövőre visszatér Olaszországba és a Juventus csapatát erősíti majd.

A játékos körüli helyzetet most Giuseppe Bergomi értékelte.

„Soha nem fogom megérteni Donnarumma döntését, a PSG-hez való csatlakozásáról. A Milan előbb-utóbb újra győz, ez csak idő kérdése” – mondta a volt játékos a Sky Sport Italia –nak.

„Csak egy kis türelem kell hozzá. Ismétlem: ez egy olyan választás, amelyet soha nem fogok megérteni” – nyomatékosította gondolatát.

Donnarumma 16 évesen debütált a milánóiaknál és 251 mérkőzésen lépett pályára a piros-feketék színeiben. A milánói akadémián nevelkedett játékos a 2021-es Eb-n az olasz válogatott egyik hőse lett

Bár átigazolásáról több hír is felröppent, ügynöke, Mino Raiola két héttel ezelőtt azt mondta, hogy Donnarumma biztosan a PSG kezdő kapusa lesz. Az olasz szerződése a Ligue 1 óriásával 2026 -ban jár le.

Forrás: football-italia.net

Borítókép: Facebook.com/PSG

Videók