Ronaldo nővére betegnek, kicsinyesnek és hálátlannak nevezte a portugál szurkolókat

Nem érti, miért bántják testvérét.


Cristiano Ronaldo nővére kemény kritikával illette a portugálokat, azt követően, hogy több helyi lapban megkérdőjelezték az ötszörös aranylabdás helyét a válogatottban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk az A Bola című portugál lap „Kevesebb Ronaldo, több Portugália” címmel jelentetett meg egy cikket, melyben arról írtak, a válogatott jobban járna, ha már nem lenne tagja a 37 éves sztár. Nem csak az ominózus lap támadta azonban Ronaldót, nagy részük egyetértett abban, hogy lejárt a játékos ideje.

A kritikák láttán Ronaldo nővére, Katia Aveiro nem bírta megállni, hogy felemelje a hangját. Közösségi oldalán üzent a bátyját leszólóknak.

„Mellette van a családja és azok, akik szeretik. Mindig mellette lesznek, bármi történjen is" – írta.


Fotó: Instagram/katiaaveirooficial

„A jelenlegi idők azonban egyáltalán nem lepnek meg. A portugálok oda csinálnak, ahonnan esznek, ez mindig is így volt. Éppen ezért zavar, ha valakifeltűnika  semmiből, és megváltozik a mentalitása… Mindig veled, királyom.” – biztatta Ronaldót.

„Kezet kell nyújtanunk azoknak, akik mindig is odaadták a magukat Portugáliáért. De a portugálok betegek, kicsinyesek, lelketlenek, hülyék és örökké hálátlanok. Ez a fickó, aki ül, térdre esik… Nincs, aki kezet nyújtson neki. Ez kegyetlen. És már annyit és annyit adott. Az ülő embert Cristiano Ronaldónak hívják, és ő a világ legjobb játékosa” – tette hozzá.

Borítókép: Octavio Passos/Getty Images

Videók