Ronaldo fényűző órával tiszteleg új klubja előtt

Egyedi darab.


Cristiano Ronaldo különleges ékszerrel tisztelgett új klubja előtt.

A portugál klasszis 2022 decemberében bontott szerződést a Manchester Uniteddel. Ezt követően azonban nem talált olyan BL-szereplőt, amely leigazolta volna őt, ezért úgy döntött, Szaúd-Arábiában néz új kihívások után, és az Al Nassr-höz igazolt. Az ötszörös aranylabdás láthatóan jól érzi magát új hazájában, és mindent megtesz azért, hogy kifejezze tiszteletét klubja felé.

Legutóbb egy különleges ékszert választott ahhoz, hogy megtegye ezt. A klubhoz való átigazolását követően Ronaldo egy egyedi órát készíttetett a Jacob & Co. gyártóval.

A karóra pántja és a díszítése is zöld színben pompázik, amely Szaúd-Arábia zászlajának alapszíne. A kiegészítőt számos tsavorit díszíti, amely a gránátok legdrágábbja, és 200-szor ritkább, mint a szintén zöld smaragd.

De ha ez nem lenne elég, akkor az óra 18 karátos fehérarany 47 mm x 15,85 mm-es Caviar tokkal, valamint 216 alkatrésszel, 27 díszítéssel és 42 órás üzemidővel rendelkezik.


Bár ez a darab kifejezetten az Al-Nassr új szupersztárja számára készült és a luxuscikk nem eladó a nagyközönség számára, a Hypebeast becslései szerint 780 000 dollárba kerülne.

 

Borítókép: Instagram.com/jacobandco

Videók