Ronaldo elárulta, hogy Maradona miért hordott mindkét kezén órát

A brazil legenda egészen biztos, hogy kincsként őrzi majd az időt, amit Maradonától kapott.


Ronaldo Nazario elmagyarázta, hogy a múlt héten elhunyt legendás Diego Maradona miért hordott rendszeresen két karórát.

Az argentin és a brazil válogatott között mindig is nagy rivalizálás folyt a pályán, azonban a két nemzet legendái, Ronaldo és Maradona igazi barátságot ápolt egymással.


(Kép: Getty Images)

"Diego hihetetlen örökséget hagyott maga után. Nehéz elfogadni, hogy nincs már köztünk. Nagyon szomorú voltam, amikor meghallottam a hírt." - mondta Ronaldo egy sajtótájékoztatón a The Mirror beszámolója szerint.
A spanyol Real Valladolid elnöke azt is elmagyarázta, miért viselt Maradona rendszeresen mindegyik csuklóján egy-egy karórát.


(Kép: Simon Stacpoole/Offside/Getty Images)

"Elmentünk vacsorázni, amikor először meglátogatott engem Madridban" - mondta Ronaldo.

"Diego mindkét csuklóján volt egy óra, ezek nélkül soha nem ment sehova. Megkérdeztem tőle, miért visel kettőt, erre azt mondta, hogy a lányától kapta őket ajándékba, és azóta soha nem vette le egyiket sem. A vacsora végén levette az egyiket, és nekem adta. Nem akartam elfogadni, de ragaszkodott hozzá, így nem maradt más választásom. Életem végéig vigyázni fogok rá, és örökké emlékezni fogok a nagylelkűségére és a barátságára."


(Kép: Alexander Hassenstein - FIFA/FIFA via Getty Images

Csodálatos ajándék egy világbajnoktól egy másik világbajnoknak. A brazil legenda pedig egészen biztos, hogy kincsként őrzi majd az időt, amit Maradonával tölthetett.

Forrás: Sportbible

Kép: Mehdi Taamallah / Nurphoto

Videók