Ronaldo: Egy egész nemzetet bántottak meg ma este

A portugál klasszis megszólalt a meg nem adott gólját követően.


Dühösen és elkeseredetten fogadta Cristiano Ronaldo, a portugálok futballsztárja, hogy egy meg nem adott gól miatt csapata csak 2-2-es döntetlent játszott Szerbiában a jövő évi, katari labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozatának szombati játéknapján.

Az Európa-bajnoki címvédő portugál válogatott két góllal vezetett már a félidőben Belgrádban, de a hazaiak kiegyenlítettek. A hosszabbítás harmadik percében aztán Ronaldo egy előreívelt labdát kapásból elgurított a kifutó kapus mellett, és a labda - a televíziós felvételek tanúsága szerint - teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon, mielőtt a visszafutó Stefan Mitrovic kirúgta.

A portugálok ünnepelni kezdtek, a holland játékvezető, Danny Makkelie azonban továbbot intett, majd sárga lapot mutatott fel a reklamáló Ronaldónak. Mivel nem állt rendelkezésre videobíró, ezért nem lehetett visszanézni az esetet.

A portugálok 36 éves ásza a lefújás után mérgesen a földhöz vágta csapatkapitányi karszalagját, és az öltözőbe viharzott. Később közösségi oldalán úgy vélekedett:

"Egy egész nemzetet bántottak meg ma este. A legnagyobb megtiszteltetés számomra, hogy Portugália csapatkapitánya lehetek, és ez mindig így marad, néha azonban nehéz idők járnak. Most fel kell emelnünk a fejünket, és szembenézni a következő kihívással" - fejtette ki a Juventus csatára.

 

 


Két forduló után az A csoportban az éllovas Szerbiának és Portugáliának is négy pontja van.

Borítókép: Nikola Krstic/Soccrates/Getty Images

Sport365.hu - "Veled vagyunk": a szurkolók kiállnak a dühöngő Ronaldo mellett

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a portugálok nem tudták legyőzni a szerbeket a katari labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozatának szombati mérkőzésén. A végeredmény kialakulásába az is jócskán beleszólt, hogy a 93. percben a játékvezető nem adta meg Cristiano Ronaldo gólját, mivel úgy ítélte meg, a labda nem haladt át a gólvonalon.

Videók