Roberto Carlos is állást foglalt a Ronaldo vagy Messi kérdésben

A Real Madrid egykori kiválósága szerint Ronaldo minden idők legjobb játékosa. Az e heti legjobb írásaink közül válogattunk. Nr2


Roberto Carlos is állást foglalt a Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi kérdésben, ám a legendás balhátvéd szerint honfitársa mindenidők legjobb labdarúgója.

A 47 éves brazil klasszis hosszú éveken át játszott együtt a Fenománnal a Real Madridban és a Selecaoban is, így ha valaki, akkor ő jól ismeri Ronaldót.


(Kép: Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images)

Roberto Carlos elárulta, hogy a 43 éves Ronaldo nem csak a meccseken, hanem az edzéseken is mindig kiemelkedett a többiektől. A Real Madrid egykori sztárja szerint sem Messit, sem Cristiano Ronaldót, sem pedig Neymart nem lehet összehasonlítani a brazil Ronaldóval.

"Ronaldo kiemelkedett az edzéseken. Ő volt a legjobb. Soha többé nem lesz több hozzá hasonló játékos."
 – mondta a világbajnok labdarúgó a Goalnak.


(Kép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

"Sem Neymar, sem Cristiano, és még Messi sem - Ronaldo egyedülálló.”

"Azt hiszem, a mi generációnkban nehezebb volt gólt szerezni. Akkoriban fizikálisabb volt a játék, és a támadók kevésbé voltak védettek. De Ronaldo mindent megtett."


(Kép: Eddy LEMAISTRE/Corbis via Getty Images)

Ronaldót a labdarúgás történetének egyik legjobb játékosának tartják, igy nem csoda, hogy még a Barcelona sztárja, Lionel Messi is azt nyilatkozta korábban, hogy a kétszeres aranylabdás marad minden idők legjobbja.

"Ronaldo jelenség volt. Ő volt a legjobb az összes támadó közül, akit valaha láttam. Komolyan lenyűgöző volt." - mondta az argentin labdarúgó.

Roberto Carlos egyébként nem az egyetlen, aki a Cristiano Ronaldo vagy Messi vitában nem az említett két játékos egyikére tette le voksát. Ugyanis José Mourinho szintén a brazil Ronaldót tartja minden idők legjobb labdarúgójának.

Ön szerint ki a futball történelem legnagyobb játékosa? Írja meg nekünk kommentben!

Ha szívesen olvas focisztorikat, érdemes megnézni ezt a posztunkat és játszani a könyvért! 

Kép: Getty Images

Forrás: sportbible

Videók