Rivaldo parókában és szakállal adott leckét egy csapat amatőrnek - Videó

Még mindig varázslatos dolgokra képes.


A Barcelona legendája az elmúlt napokban töltötte be a 48. életévét, de úgy fest, még mindig varázslatos dolgokra képes a pályán.

Ki ne emlékezne arra az esetre, mikor a 2002-es vb-n Törökország ellen óriásit színészkedett?! Mint ismert, egy szögletet készült rúgni a brazil klasszis, Hakan Ünsal pedig odarúgta hozzá a labdát, ami ugyan a combját találta el, de Rivaldo hatalmas fájdalmakat színlelve esett össze.

Másnap biztosan rengeteg telefonhívást kapott Hollywoodból.

A 74-szeres brazil válogatott ismét megcsillogtatta színészi tudását a Betfair #MagicOfBarca kampányának köszönhetően. Az ikon egy kedves dologgal lepte meg a lelkes és gyanútlan amatőröket a Nou Campban. Ehhez természetesen teljes átalakuláson ment keresztül, parókát és szakállt kapott, hogy senki ne ismerhesse fel. A világbajnok labdarúgó egy amatőröknek tartott edzésen vett részt, majd beállt a gyanútlan játékosok közé, cselezgetett és elkápráztatta őket a figuráival. A Roberto da Silva álnevű játékos természetesen a meccs embere lett, végül persze le is leplezte magát és örömmel fotózkodott a rajongókkal.

A kedves gesztusról készült videó:

Forrás: sportbible

Kép: sportbible

Sport365.hu - Emlékezzünk Rivaldo legendás megmozdulására - Videó

Rivaldo pályafutása legsikeresebb időszakát a Barcelonánál töltötte, ahol mindössze 5 évet töltött. 1999-ben Aranylabdás volt, valamint megválasztották az év játékosának is még abban az esztendőben. Mi is a legemlékezetesebb pillanat tőle? A 2000/01-es szezon utolsó mérkőzését mondanánk, ami a Valencia elleni összecsapás volt. A Camp Nou közönsége előtt 3-2-es győzelmet arattak, ahol Rivaldo pályafutása első mesterhármasát szerezte.

Videók