Rivaldo állítja, Neymar nem véletlen emlegette Messit

A brazil szerint, honfitársa nem szokott feleslegesen beszélni.


A Barcelona korábbi legendája, Rivaldo úgy gondolja, lehetséges, hogy Neymar tud valamit Messi jövőjével kapcsolatban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a PSG támadója nemrég kifejtette álláspontját, miszerint mindenképp szeretne még együtt játszani Lionel Messivel. A nyilatkozatát követően természetesen rögtön elindultak a spekulációk. Van, aki úgy gondolja, az argentin köt majd ki a PSG-ben, de olyan is akad, aki szerint Neymar tér vissza egykori sikerei helyszínére.

„Amikor azt mondta, hogy újra együtt szeretne játszani Messivel, tudhatott valamit arról, hogy Leo esetlegesen aláír a PSG-hez” – mondta Rivaldo a Betfair-nek.

„Őszintén szólva, nagyon jó lenne őket újra együtt látni, akár még a PSG-ben is. Nem hiszem, hogy csak úgy mondta volna. Mi a helyzet? Biztosan tud valamit a Messivel folytatott tárgyalásokról.”

„Messi és Neymar barátok és sokat beszélgetnek. Neymar pedig tudja, hogy Messinek idén jár le a szerződése (a Barcelonánál). Azt hiszem, nyomást akar gyakorolni a PSG-re, hogy szerződtessék őt a következő szezonra” – fejtette ki.


Neymar nagyon szeretne újra együtt játszani Messivel.

Fotó: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

A brazil játékos arról is beszélt, hogy a franciák számára ez egy jó alkalom lehet arra, hogy megszerezzék a világsztárt.

„Ez az ideális alkalom a PSG próbálkozásához. Nem kellene tárgyalniuk a Barcelonával, vagy átigazolási díjat fizetni nekik. A Neymarral való barátságát ki kell használniuk. Ha újra együtt játszhatnának, megint megküzdhetnének a Bl-trófeáért” – részletezte.

Nem csak Messi esetleges leigazolásáról beszélt Rivaldo, hanem arról is az ügy miként befolyásolhatja Mbappe sorsát.

"Nagyon sok szó esik arról, hogy Mbappe csatlakozik a Real Madridhoz, de ezzel az új lehetőséggel Messi mellett játszhat, így lehet, hogy kicsit tovább maradna Párizsban. Ha a PSG-nek sikerül összegyűjteni Neymart, Messi-t és Mbappét ugyanabban a csapatba, akkor minden fronton esélyesek lehetnek majd a végső győzelemre. Figyelembe véve az anyagi hátterüket, úgy gondolom, hogy van esélyük összehozni ezt a triót.”

Borítókép: GettyImages

Forrás:marca.com

Videók