Őrült ajánlatra készül a Juve: Cristiano Ronaldót is beáldoznák Mbappéért

Úgy tűnik mégsem a Real Madrid lesz a befutó a francia támadó kegyeiért.


A Juventus állítólag óriási üzletre készül, ugyanis az olaszok Kylian Mbappé játékjogáért cserébe Cristiano Ronaldót ajánlanák fel a Paris Saint-Germainnek.

A 21 éves francia támadó az európai labdarúgás egyik legnagyobb sztárjává nőtte ki magát pár év alatt. Eddig leginkább a Real Madriddal hozták hírbe, most azonban úgy fest, a Juventus keresztbe tehet a spanyoloknak.

A Tuttosport információi szerint a Juventus jövő nyáron Torinóba csábítaná a világbajnok támadót, cserébe pedig hajlandó lenne megválni legnagyobb sztárjától, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldótól is.


(Kép: Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images)

A Juventus világrekordot jelentő 360 millió fontot fizetne Kylian Mbappéért, és pluszban az üzlet részét képezné Cristiano Ronaldo is, aki a francia fővárosba tenné át székhelyét.

Az olasz újság szerint a 35 éves portugálnak azért kellene távoznia, mert a klub nem tudná megengedni magának mindkét játékost.


(Kép: Baptiste Fernandez/Icon Sport via Getty Images)

Ronaldo szerződése 2022-ben jár le, jelenleg pedig heti 540 ezer fontot keres a Juvénál. Itt jön képbe a PSG, ugyanis jóformán a francia klub az egyetlen, amely képes és hajlandó lenne állni az ötszörös aranylabdás csillagászati bérét, amennyiben Párizsba költözik.


(Kép: Catherine Steenkeste/Getty Images)

A hírt egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni, ugyanakkor a pletykának jó táptalajt adhat, hogy Mbappé állítólag kész távozni a PSG-től. A 21 éves labdarúgó szerződése ugyancsak 2022-ig érvényes.

Alighanem a Paris Saint-Germain szupersztárjáért jókora harc várható majd a Real Madrid és a Juventus között jövő nyáron.

Forrás: sportbible

Kép: Getty Images

Videók