Nem hitt a szemének egy NFL-szurkoló, aki először látta Scholest játszani - Videó

Mindig különleges érzés, amikor valaki első alkalommal lesz szemtanúja a „varázslatnak”.


Kétségtelen, hogy Paul Scholes az elmúlt évek egyik legjobb középpályása volt, mi sem bizonyítja jobban, minthogy egy amerikai NFL-szurkolót is lenyűgözött a megmozdulásaival.

Paul Scholes, a Manchester United történelmének legendás játékosa hatalmas nyomot hagyott maga után a futball történelmében. A 2013-ban visszavonult középpályás a „Vörös Ördögökkel” mindent megnyert, amit csak lehetett és több, mint 700 mérkőzésen húzhatta magára a United mezét. Kiváló megoldásai és kimagasló játékintelligenciája miatt sokak kedvencévé vált.

Vannak olyan futballszurkolók, akik úgy vélik, hogy a szókimondó stílusáról ismert vörös hajú futballista a túlértékelt labdarúgók közé tartozik, azonban akik figyelemmel kísérték pályafutását, azoknak ez az állítás kissé furcsának tűnhet. Egy biztos, Scholes személyében egy olyan játékosról van szó, akit többek között Pelé, Xavi és Zinedine Zidane is az egekig magasztalt.


(Kép: Martin Rickett - PA Images/PA Images via Getty Images)

Az említett legendák híres idézetei közül olvasott el néhányat az egyik amerikai NFL szurkoló, majd megnézett pár korábbi felvételt a legvörösebb Vörös Ördögről, amit természetesen dokumentált. A TKS nevű Youtuber korábban sosem hallott Scholesról, és ezt mi sem bizonyította jobban, minthogy a videó elején még csak nem is tudta helyesen kiejteni az exlabdarúgó nevét.

A srác csöndben figyelte Scholes megmozdulásait és közben hitetlenkedve rázta a fejét.

"Soha nem láttam még így passzolni senkit. Komolyan mondom, ez elképesztő.”

Nézze meg a teljes videót:

A 45 éves klasszis futballszurkolók millióiból váltott ki hasonló reakciót passzaival és góljaival. Elég csak A Manchester Citytől 11 év után tavaly elköszönő Vincent Kompany tiszteletére rendezett búcsúmeccsre gondolni, ahol a United-legenda olyan passzt osztott ki, hogy aki látta, valószínűleg azóta is csak ámul és bámul a megoldásán.

Sky Sports Premier League on Twitter

It's Paul Scholes' world - we're just living in it. https://t.co/OWm8I47W5z

Azt kijelenthetjük, hogy mindig jó érzés egy-egy labdarúgó legjobb pillanataiból készült videóját megnézni, azonban annál nem nagyon van különlegesebb érzés, amikor valaki első alkalommal lesz szemtanúja a „varázslatnak”. Márpedig alighanem csak néhány olyan játékos van, aki képes hasonló reakciót kiváltani az emberből első látásra.

Kép: Alex Livesey/Getty Images

Forrás: givemesport

Videók