Messi leutánozta Beckhamet, amivel óriási vitát váltott ki rajongói közt

A hétszeres aranylabdás legújabb videója alaposan beindította a vitagyárat.


Lionel Messi nemrég egy új videót osztott meg közösségi oldalán, amivel egy pillanat alatt megosztotta rajongóit.

Az argentin játékos az Adidas legújabb modelljének a Diamond Edge-nek a bemutatásához mellékelt egy felvételt, mellyel hatalmas vitát váltott ki a fociszurkolók közt.
A hétszeres aranylabdás a videón háromszor egymás után talál be a katari világbajnokság hivatalos labdájával ugyanabba a szemetesbe. A rajongók egy részét ámulatba ejtette Messi tehetsége, másik felük azonban szkeptikusan áll a felvételhez. Sokan úgy gondolják uyganis, ez nem több, mint egy jól kivitelezett trükkfelvétel.


A videót már közel hatmillióan nézték meg, és sokan úgy döntöttek beszállnak a hamis, vagy valódi vitába.

"Ez a fickó egy földönkívüli” – írta az egyik rajongó.

"Messi Messis dolgokat csinál" -tette hozzá egy másik.

Egy harmadik szurkoló, aki sokkal szkeptikusabb volt a felvétellel kapcsolatban, azt írta: "A kommentelők valóban azt hiszik, hogy ez a videó valódi?"

Egy másik rajongó a közösségi médiában arra hívta fel a figyelmet, nem Messi az első labdarúgó, aki hasonló videóval rukkolt elő. Beckham jobban csinálta, vetette fel.
Az angol még 2011-ben mutatta be a trükköt, minden idők egyik legemlékezetesebb reklámjában. Beckham egy tengerparton rúgta egymás után a labdákat a szemetesbe. Az akkori videó csakúgy, mint most, nagy vitát váltott ki. Emberek milliói próbálták megtippelni, hogy a felvétel valódi-e. A kérdésre mai napig nem kaptuk meg a választ, ha csak nem hittünk az angolnak, aki a mai napig állítja, nem trükkfelvételről van szó.

Forrás: sportbible.com

Borítókép: instagram.com/leomessi

 

Videók