Messi legújabb trükkje varázslat vagy csak kamu? - Videó

Ön sem fog hinni a szemének.


A Barcelona világklasszisa, Lionel Messi egy hihetetlen trükköt mutat be a Pepsi legújabb reklámfilmjében, a rajongók nem is igazán tudták hinni a szemüknek.

A hatszoros aranylabdás sok varázslatos dolgot művelt már a lábaival a futballpályán, most azonban a képességeit egy egészen már környezetben villogtathatta meg. Ugyanis az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos Twitter-oldalán tett közzé egy videót, amelyben az argentin sztár egy teniszlabdával és két Pepsis dobozzal trükközik. Nem is akárhogyan.

Messi egymásra helyezte a két üres fémdobozt, majd kap egy teniszlabdát, amit feldob, és kapásból olyan lenyűgöző pontossággal találja el az alsó dobozt, hogy szem, száj tátva marad. Érdemes megnézni.

null

Nothing but pinpoint accuracy from Leo Messi ahead of the return of #UCL football! #ForTheLoveOfIt | @PepsiFootball pic.twitter.com/Pw1jhWI3Ge


Bár Lionel Messi fantasztikus labdarúgó, de a felvételt elnézve mi maradnánk szkeptikusak, hiszen ezeknél a reklámfilmeknél olykor hajlamosak a trükk felvételek bevetésére is a nagyobb szenzáció érdekében. Így nem kizárt, hogy jelen esetben is valami hasonló történt.

Messi egyébként több reklámfilmben is megmutatta mire képes a labdával, tavaly például szintén a Pepsi klipjében szerepelt, amelyben úgy lőtte át a labdát egy karikán, hogy a rajtalévő kólásüveg pontosan talpára esett egy szaltó után.

null

Liverpool fans: "OMG Salah trick shot with Pepsi is the best you'll ever see"Messi: "Hold my Pepsi" pic.twitter.com/HHzbTmeBVe


A 33 éves zseni 2018-ban pedig a Barca egyik edzésén osztott ki egy kötényt ötven méterről egy újságírónak.

null

Wait for it. #HereToCreate pic.twitter.com/nrYUUr6D6M

 

Forrás: sportbible

Kép: sportbible

Videók