Memphis Depay megható üzenetet küldött Van Dijknak gólját követően

Ez biztosan erőt ad majd a védőnek.


Memhpis Depay megható üzenetet küldött válogatottbeli csapattársának, akire hosszú kihagyás vár.

Virgil van Dijk az Everton elleni bajnokin szerzett súlyos térdsérülést. A holland válogatott játékost a mérkőzés 11. percében kaszálta el az ellenfél kapusa. Jordan Pickford megmozdulása nagy visszhangot keltett, és sokan elítélték a hálóőr megmozdulást.

Az ütközés következtében van Dijk olyan súlyosan megsérült, hogy számára nagy valószínűség szerint ez a szezon már véget ért. A keresztszalag szakadást szenvedő védőre minimum 6 hónapos kényszerszünet várhat. A játékosra minden bizonnyal nehéz időszak vár, amin talán könnyebben túl lesz látva a felé áradó szeretetet.

Sport365.hu - Klopp: várni fogunk Van Dijkra, mint jó feleség a raboskodó férjére

Ahogy arról korábban beszámoltuk, Virgil van Dijkra, a Liverpool labdarúgójára kemény hónapok várnak térdsérülése miatt. Bár a holland rehabilitációja minden bizonnyal hosszú lesz majd, a játékosnak nem kell aggódnia, hisz együttese mindenben mellette áll. Jürgen Klopp mindent megtesz játékosáért. A német edző a liverpoolfc.com-nak nyilatkozott van Dijk sérülésével kapcsolatosan, és kijelentette azon vannak, hogy minél jobban megkönnyítsék a labdarúgó dolgát.


Van Dijkot eddig is sokan biztosították támogatásukról, az egyik legmeghatóbb üzenet azonban alighanem Memhpis Depaytól érkézett hozzá.

A Lyon középpályása a Monaco ellenei mérkőzésen üzent a Liverpool játékosának. Gólját követően odaszaladt a legközelebbi kamerához, majd felhúzta a felsőjét, ami alatt egy másik póló volt, rajta egy Virgil, maradj erős testvérem felirattal.


Depay a Lyon számára 4-1-es győzelmet hozó mérkőzést követően a Telefootnak nyilatkozott, az interjúban pedig válogatottbeli csapattársáról is beszélt.

„Nagyon szomorú vagyok Virgil miatt. Ő a mi kapitányunk. A kiesése nagyon nehéz, főleg neki. De tudom, hogy sokkal erősebb lesz, ha visszatér, mert fejben nagyon erős” -mondta.

Forrás: goal.com

Borítókép: Erwin Spek/Soccrates/Getty Images

Depay sends classy message to injured Van Dijk after scoring for Lyon

Memphis Depay paid tribute to his Netherlands teammate Virgil van Dijk after scoring for Lyon on Sunday. The Liverpool defender will miss at least six months of action due to a serious knee injury sustained in last weekend's 2-2 draw with Everton. Toffees goalkeeper Jordan Pickford's reckless challenge forced Van Dijk off in just the 11th minute.

Videók