Mégsem megy el az Ajaxtól Erik Ten Hag?

A holland csapat vezetői marasztalnák a sikeredzőt.


Az Ajax Amsterdam labdarúgócsapatának vezetői azon dolgoznak, hogy Erik ten Hag vezetőedző a következő szezonban is az együttesnél maradjon.

Az 52 éves szakembert a 2017/18-as szezonban nevezték ki a csapatnál, s azóta kiemelkedő sikereket ért el a gárdával. A holland bajnokságot 2019-ben és 2021-ben is elhódította az együttessel, amellyel 2019-ben a Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutott.

A tréner munkájára külföldön is felfigyeltek és sajtóhírek szerint a Manchester United szeretné őt elcsábítani Hollandiából.

 

 

"Van érdeklődés Erik ten Hag iránt, ami teljesen természetes. Fantasztikus munkát végez nálunk" - nyilatkozta vasárnap a klub technikai igazgatója, Gerry Hamstra.

"Reméljük, hogy marad, mindent megteszünk azért, hogy ez így legyen. Rengeteget dolgozunk ez ügyben. Ő azt mondta, most a csapatra koncentrál."

A sportvezető mindehhez azt is hozzátette, hogy felkészülnek arra az esetre, ha marad, és arra is, ha távozni akar Ten Hag.

A brit lapok az utóbbi hetekben egyre többet cikkeztek arról, hogy az MU-nál Ralf Ragnick ideiglenesen kinevezett vezetőedzőt a holland tréner válthatja majd a nyáron.

Borítókép: GettyImages 

Videók