Marcos Rojo végleg elhagyja a Manchester Unitedet

Hazájában folytatja pályafutását.


Marcos Rojo elhagyta az angol Manchester United labdarúgócsapatát, és az argentin Boca Juniorsnál folytatja pályafutását.

Az MU honlapja kiemelte: a 30 éves futballista visszatér hazájába, miután megállapodott az argentin bajnokságban címvédő Buenos Aires-i együttessel.

Rojo 2014 nyarán a Sporting Lisboától szerződött az MU-hoz, amelyben 122 mérkőzésen lépett pályára és két gólt szerzett.

 

Marcos Rojo - Highlights - 2017 HD

Marcos Rojo - Amazing Defensive Skills - 2017 HD For Manchester UnitedMusic : Victoria Monet x Roulsen - Malice In WonderlandHope You Enjoy! Please Like and...


Legutóbb viszont 2019 novemberében ölthette magára a manchesteriek mezét, a tavaszi idényt már hazájában, az Estudiantesnél töltötte kölcsönben. A 61-szeres válogatott játékos - aki játszott a 2014-es és a 2018-as világbajnokságon is, amelyeken mindkétszer betalált Nigéria kapujába - nyári visszatérését követően Ole Gunnar Solskjaer nem számított a sérült védőre, aki így az őszi szezonban csak egy találkozón játszott, a manchesteri tartalékok között.

 

Borítókép: Matthew Peters/Manchester United via Getty Images

Videók