Maradona leigazolná Ronaldinhót, amint véget ér a házi őrizet

A visszavonult brazil klasszis hivatalos futballmérkőzésen már több mint öt éve nem lépett pályára.


Az argentinok legendás játékosa, Diego Maradona azt szeretné, hogy a Barca és a Milan korábbi klasszisa visszatérjen a futballpályára, azt követően, hogy Ronaldinho öt évvel ezelőtt játszott utoljára tétmérkőzésen.

Az argentin Marca az El Dia cikkére hivatkozva azt írja, hogy a brazil klasszis nem zárkózik el a visszatéréstől, Diego Maradona pedig állítólag szívesen dolgozna vele együtt az argentin első osztályban szereplő együttesénél, a Gimnasia y Esgrima La Platánál.


(Kép: Alexander Hassenstein - FIFA/FIFA via Getty Images)

Az argentin lap információi szerint hivatalosan még nem tárgyaltak a felek, de Ronaldinhót és Maradonát szívélyes kapcsolat fűzi egymáshoz, amellett a világbajnok brazil támadó az El Día szerint 2016-ban már nagyon közel volt ahhoz, hogy a Gimnasia y Esgrima La Plata együttesének játékosa legyen. Az 59 éves tréner most 1,5 millió dolláros szerződéssel csábítaná vissza a futballpályára a brazil világbajnokot.


(Kép: Claudio Pasquazi/Anadolu Agency/Getty Images)

Egyelőre érdemes lehet fenntartásokkal kezelni a hírt, ugyanakkor óriási dolog lenne a labdarúgás két ikonikus alakját egy klubnál látni. Viszont az üzlet szempontjából enyhe problémát jelenthet, hogy Ronaldinho még mindig házi őrizetben van Paraguayban.

Mint ismert, az egykori játékost azért tartóztatták le, mert testvérével együtt hamis papírokkal lépett be a dél-amerikai országba.

Forrás: sportbible

Kép: Alexander Hassenstein/Getty Images

Sport365.hu - "Maradona az Isten" - a szexi műsorvezető posztjában tiszteleg az ikon előtt

A Canale 9-en futó Tutti in Campo című, a Serie A legfontosabb történéseivel foglalkozó adás műsorvezetője köztudottan óriási Napoli-szurkoló, így talán nem meglepő, hogy a dekoratív hölgy odáig van Maradonáért, aki a klub színeiben példátlan sikereket ért el az 1980-as évek végén és az 1990-es évek elején.

Videók