Lovren elismerte, szándékosan könyökölte meg Ramost

Barátja miatt állt bosszút.


Nem lesz könnyű dolga Mohamed Salahnak a következő szezonban, hiszen az egyik legjobb barátja nélkül kell majd pályára lépnie. Dejan Lovren és ő szinte elválaszthatatlanok voltak az Anfield Road-on, és remek párost alkottak. Ez az egység a következő szezonban megtörik majd, hiszen a horvát a Szentpétervárhoz igazolt.

Valójában Salah és Lovren nem csak csapattársak voltak, hanem legjobb barátok is. És hogy mit csinálnak a barátok? Megvédik egymást.

Lovren ezt meg is tette.

A 2018-as BL-döntőben Salah válla súlyosan megsérült, amikor Sergio Ramos a karjánál fogva lerántotta őt. A vörösöknek nem sikerült feldolgozniuk egyik legjobb játékosuk elvesztését, és végül 3-1-es vereséget szenvedtek.
 

Salah injury vs Real Madrid * Salah vs Ramos * Champions League Final 2018

Salah injury vs Real Madrid * Salah vs Ramos * Champions League Final 2018

 

Néhány hónappal később Lovrennek esélye volt rá, hogy bosszút álljon barátjáért. A Nemzetek Ligájában ugyanis a spanyolok szembe kerültek a horvátokkal. Lovren csapata nem csak legyőzte 3-2-re a Ramos vezette gárdát, a horvát egy jókora könyökössel is „megjutalmazta” a Real Madrid csapatkapitányát.

Ha mindez még nem lett volna elég, Lovren még néhány nem túl kedves jelzővel is illette Ramost.

Jól használtam a könyököm. Haha! 3-2 ! Na most dumálj haver! Töketlenek vagytok! – mondta a meccset követő élő videójában a közösségi oldalán.

Ezt követően az UEFA 1 meccses eltiltással büntette a horvátot.

 

A Zenitbe igazolását követően Lovrent a Ramos ellen elkövetett könyökösről is megkérdezték, ő pedig beismerte, tette szándékos volt.

„Szándékosan ütöttem meg Ramost, mert miatta sérült meg Salah. Igen, ez lehetséges" – mondta az Egypt Today-nek.

„Nem akarok nagy monológot előadni, de azt gondolom, hogy Ramosnak ideje volt megfizetnie azért, amit a barátommal tett.”

„Luka Modric megpróbálta csökkenteni köztünk a feszültséget, amikor a nemzetközi színtéren találkoztunk egymással. Én megütöttem Ramost és azt mondtam, most már kvittek vagyunk."


„Játékosként tisztelem Ramost, és mindazt, amit a csapatáért tesz. Nagyon sok győzelmet aratott, de az a magatartás, amit tanúsít nem tetszik, mert árt a játékosoknak. Salah sérülése előtt sokkal jobban játszottunk, mint a Real Madrid. Az elvesztése nagy csapást jelentett számunkra, a spanyolok az ő kiesése után kezdték uralni a mérkőzést.”

„Salahnak hatalmas erőfeszítésébe került, hogy felépüljön és a Vb-n ott lehessen az egyiptomi válogatottban.”

Amikor arról kérdezték Lovrent, hogy volt csapattársa hogyan reagált a tettére, azt mondta Salah látta ennek a vicces oldalát is.

„Nem árulom el neked, hogy mit mondott, de nevetett" – zárta szavait

Forrás: givemesport.com

Borítókép: givemesport.com
 

 

Sport365.hu - Vidal bosszút áll, ha Ramos aljaskodik

A spanyol bajnokság szerda esti csúcsrangadója egyértelműen az El Clásicó, ahol a Barcelona fogadja a Real Madrid csapatát. A Barcelona chilei középpályása, keményen odaszólt a találkozó előtt a riválisnál futballozó Sergio Ramosnak. „Fogalmam sincs miért választotta a labdarúgást Sergio, mivel egész pályafutása alatt alattomosan játszik. Ha én sérülést okozok, az csak is véletlen történhet.

Videók