LeBrone James: "Zlatan? Őrült pasas, de pont ezért átkozottul jó."

A Lakers sztárja megnevezte az öt kedvenc labdarúgóját.


A 35 éves kosárlabdázó köztudottan szereti a labdarúgást. Az Instagram-oldalán pedig élő adásban válaszolt rajongói kérdésekre, többek között arra, hogy ki a kedvenc labdarúgója.

James, aki a Liverpool kisebbségi tulajdonosa, viccelődve azzal kezdte, hogy Jürgen Klopp csapatának minden játékosa az ő zsebében van.

"Kedvenc futballista ... akad néhány." - mondta. "Először is, az összes játékos a Liverpoolból. Komolyan, egytől egyig az összes.”

Los Angeles Lakers vezére a PSG két szupersztárját, Kylian Mbappét, és Neymart sorolta fel, mint kedvenc futballistája, természetesen Cristiano Ronaldo és Lionel Messi mellett, akiket egyenesen legendáknak nevezett.

ClutchPoints on Twitter

One aspect LeBron is showing age in: Technology Wife: "So many people screen-recording." Bron: "What that mean...is that that thing down where you screen record. Oh, I don't know." https://t.co/qXDbAa2vC3


"Mbappe, Neymar, Cristiano Ronaldo, ezek a srácok legendák, szeretem őket. Ugyanakkor ez csak néhány név."


A tavaly novemberben elképesztő rekordot felállító kosaras a hatszoros aranylabdás Lionel Messit és az AC Milan fenegyerekét, Zlatan Ibrahimovicot is dicsérte.

"Zlatan? Őrült pasas, de pont ezért átkozottul jó."

A Lakers sztárja 2011 óta részvényes a Mersey-parti együttesnél. A hírek szerint 2%-os részesedéssel rendelkezik, ám szerepe megnőhet a következő idénytől kezdve, mégpedig a NIKE sportszergyártó cég érkezésével. James szeretete a labdarúgás és a Liverpool iránt a közösségi médiában rendszeresen megmutatkozik. Tavaly például a Twitteren gratulált a vörösöknek, miután legyőzték a Spurst a Bajnokok Ligája fináléjában.

A szurkolók alighanem a szívükbe zárták az amerikai sportolót, aki legutóbb januárban kedveskedett a drukkereknek, miután az angol klub híres szlogenjével, a „You'll Never Walk Alone-nal" (Soha nem leszel egyedül) tett ki egy bejegyzést az Instagram-oldalán.

#YNWA

660.6k Likes, 9,302 Comments - LeBron James (@kingjames) on Instagram: " #YNWA"

 

Forrás: sportbible

Kép: sportbible

Videók